Produkte

 • Sipërfaqja lloj instalimi të lehta detyrë pengesë automatike përmbytjet Hm4d-0006D

  Sipërfaqja lloj instalimi të lehta detyrë pengesë automatike përmbytjet Hm4d-0006D

  Fusha e zbatimit

  Modeli Hm4d-0006D hydrodynamic pengesë automatike përmbytjeve është i zbatueshëm në hyrje dhe dalje të ndërtesave nëntokësore si qendrat tregtare, këmbësori banimi apo hyrje jo automjeteve motorike dhe daljet dhe të tjera dhe të ulëta ndërtesa apo zonat në terren ku automjetet motorike janë të ndaluara.

 • instalimi sipërfaqe metro lloj pengesë automatike përmbytjet Hm4d-0006E

  instalimi sipërfaqe metro lloj pengesë automatike përmbytjet Hm4d-0006E

  Fusha e zbatimit

  Modeli Hm4d-0006E hydrodynamic pengesë automatike përmbytjeve është i zbatueshëm në hyrje dhe dalje të metrosë ose metro stacionet e trenit, ku të lejojë vetëm për këmbësorë.

 • Sipërfaqja e lloj instalimi detyrë e rëndë pengesë automatike përmbytjet Hm4d-0006C

  Sipërfaqja e lloj instalimi detyrë e rëndë pengesë automatike përmbytjet Hm4d-0006C

  Fusha e automatike përmbytjeve pengesë aplikimit 

  Modeli Hm4d-0006C hydrodynamic pengesë automatike përmbytjeve është i zbatueshëm në hyrje dhe dalje të ndërtesave nëntokësore si shumë nëntokësor, parkingun e makinave, tremujorin e banimit, korsi të kthehet në rrugë dhe në zona të tjera ku vetëm të lejojë jo-shpejtë zone makinës për ndërmarrjet e vogla dhe të mesëm mjete motorike mesme (≤ 20km / h). dhe të ulët-gënjyer ndërtesave apo zonat në terren, në mënyrë për të parandaluar përmbytjet. Pas defensing dera e ujit është i mbyllur poshtë mbi tokë, ajo mund të kryejë të mesme dhe automjete të vogla motorike për trafikun jo shpejtë.

 • lloj sipërfaqe Automatic pengesë përmbytjeve për Metro

  lloj sipërfaqe Automatic pengesë përmbytjeve për Metro

  mirëmbajtja e rregullt dhe të inspektimit

  Warning! Kjo pajisje është një strukturë e rëndësishme e kontrollit të përmbytjeve të sigurisë. Njësia Përdoruesi duhet të caktojë personel profesional me disa inspektimit mekanike dhe njohuri saldim për kryerjen e rregullt dhe mirëmbajtje, dhe do të plotësoni formularin rekord të inspektimit dhe të mirëmbajtjes (shih tabelën e bashkëngjitur e manualit produktit) për të siguruar që pajisja është në gjendje të mirë dhe përdorimi normal në çdo kohë! Vetëm kur inspektimi dhe mirëmbajtja janë kryer në përputhje të plotë me kërkesat e mëposhtme dhe "inspektimit dhe mirëmbajtjes formë rekord", është e mbushur në, mund terma garanci e kompanisë të hyjë në fuqi.

 • Lloji i ngulitur Automatic pengesë përmbytjeve për Metro

  Lloji i ngulitur Automatic pengesë përmbytjeve për Metro

  Modeli Hm4d-0006E hydrodynamic pengesë automatike përmbytjeve është i zbatueshëm në hyrje dhe dalje të metrosë ose metro stacionet e trenit, ku të lejojë vetëm për këmbësorë.

 • pengesë ngulitur përmbytjeve për garazh

  pengesë ngulitur përmbytjeve për garazh

  Warning! Kjo pajisje është një strukturë e rëndësishme e kontrollit të përmbytjeve të sigurisë. Njësia Përdoruesi duhet të caktojë personel profesional me disa inspektimit mekanike dhe njohuri saldim për kryerjen e rregullt dhe mirëmbajtje, dhe do të plotësoni formularin rekord të inspektimit dhe të mirëmbajtjes (shih tabelën e bashkëngjitur e manualit produktit) për të siguruar që pajisja është në gjendje të mirë dhe përdorimi normal në çdo kohë! Vetëm kur inspektimi dhe mirëmbajtja janë kryer në përputhje të plotë me kërkesat e mëposhtme dhe "inspektimit dhe mirëmbajtjes formë rekord", është e mbushur në, mund terma garanci e kompanisë të hyjë në fuqi.

 • Lloji i ngulitur detyrë e rëndë pengesë automatike përmbytjeve

  Lloji i ngulitur detyrë e rëndë pengesë automatike përmbytjeve

  Fusha e zbatimit

  Lloji embeded hydrodynamic pengesë automatike përmbytjeve është i zbatueshëm në hyrje dhe dalje të ndërtesave nëntokësore si shumë nëntokësor, parkingun e makinave, tremujorin e banimit, korsi të kthehet në rrugë dhe në zona të tjera ku vetëm të lejojë jo-shpejtë zone makinës për motor të vogël dhe të mesme mjetet e (≤ 20km / h). dhe të ulët-gënjyer ndërtesave apo zonat në terren, në mënyrë për të parandaluar përmbytjet. Pas defensing dera e ujit është i mbyllur poshtë mbi tokë, ajo mund të kryejë të mesme dhe automjete të vogla motorike për trafikun jo shpejtë.

 • Embedded pengesë përmbytje Hm4e-0012C

  Embedded pengesë përmbytje Hm4e-0012C

  Instalimin produkt  i pengesë automatike përmbytjeve

  Modeli 600 mund të jetë i instaluar në sipërfaqe ose ngulitur. Modele 900 dhe 1200 mund të instalohet vetëm në sistemin e ngulitur. Instalimi i pengesës nga përmbytjet duhet të plotësohet nga një ekip i trajnuar posaçërisht instalimit profesionale, dhe do të jetë në përputhje me orarin I (pushtet të plotë automatike hidraulike Flood porta - instalimit formë pranimi) mund të përdoret vetëm pas kalimit pranimin.

  Shënim:  në qoftë se sipërfaqja instalimi është asfalt tokë, sepse toka asfalti është relativisht e butë, korniza fund është e lehtë të rrëzohet pas afat-gjatë kodrina nga automjetet; Për më tepër, bulonave zgjerimit në terren asfalti nuk janë të fortë dhe të lehtë për të liroj; Prandaj, toka asfalt duhet të rindërtohet me platformë konkrete instalimit siç kërkohet.

 • Embedded pengesë përmbytje Hm4e-0009C

  Embedded pengesë përmbytje Hm4e-0009C

  Hydrodynamic  Automatic  pengesë të përmbytjeve të kontribuojë në "tre efekt ekonomik" Përmbytjet 1.Prevent e ajrit civil ndërtimeve mbrojtjes inxhinieri, të mbuluar jetës për sulmin ajror, të siguruar sigurinë jeta e qytetarëve 2.prevent mbrojtjes ajrore të inxhinierisë së ndërtimit civile nga përmbytjet në kohë paqeje. 3. parandaluar thesarin e humbur të qytetarëve dhe kompensimit të shmangur konfliktin e dhe ndjenja negative me qeverinë. 4.Prevent efektin e rëndë të jetës së njerëzve të udhëhequr nga përmbytjet e shtëpisë nëntokësore të energjisë, furnizimi me ujë të dytë shtëpi pompë dhe ashensorë, etj 5. mënyrë efektive të parandaluar mbytjen e makinave të cilat çojnë në pronë të madhe e humbur 6. operacion pambikëqyrur, përmbytje mbrojtjes automatikisht pa elektricitet

 • Embedded pengesë përmbytje Hm4e-0006C

  Embedded pengesë përmbytje Hm4e-0006C

  Avantazhet e produktit :

  Mbrojtja nga përmbytjet automatikisht, jo më shumë merak të përmbytjes papritur  

  Në fillim të përmbytjes, kalimi automjeteve emergjente është i lejuar

  Me dizajn modular, instalim të lehtë

  Me cilësi të mirë dhe jetë të gjatë e cila është rreth 15 vjet ose më shumë

  shpikje e re me alarmante e sinjalit të dritës

  me specifika të ndryshme për të zgjedhur, përshtatshmëri të fortë