производи

 • тип на површина инсталација светлина должност автоматски поплава бариера Hm4d-0006D

  тип на површина инсталација светлина должност автоматски поплава бариера Hm4d-0006D

  Опсег на примена

  Модел Hm4d-0006D хидродинамиката автоматски бариера потопот се применува на влезот и излезот на подземни градби како што се трговски центри, станбени пешак или влезови не моторно возило и излезите и други и ниско поставени згради или области на земјата каде што се забранети моторни возила.

 • инсталација површина тип метро автоматски поплава бариера Hm4d-0006E

  инсталација површина тип метро автоматски поплава бариера Hm4d-0006E

  Опсег на примена

  Модел Hm4d-0006E хидродинамиката автоматски бариера потопот се применува на влезот и излезот од метро или метро железничките станици каде се овозможи само на пешаците.

 • тип на површина инсталација тешки поплави автоматски бариера Hm4d-0006C

  тип на површина инсталација тешки поплави автоматски бариера Hm4d-0006C

  Предмет на бариера автоматски потопот апликација 

  Моделот Hm4d-0006C хидродинамиката автоматски бариера потопот се применува на влезот и излезот на подземни градби како подземен паркинг, автомобил паркинг, станбени квартал, назад улица лента и други области каде што не само што им овозможуваат брзо возење зона за мали и средни големина на моторни возила (≤ 20 км / ч). и ниско поставени згради или области на земјата, така што да се спречи потопот. По defensing вратата на вода е затворена надолу кон земјата, таа може да го носи средни и мали моторни возила за кои не се брза сообраќај.

 • тип на површина автоматски поплава бариера за панорама

  тип на површина автоматски поплава бариера за панорама

  Редовно одржување и инспекција

  Предупредување! Оваа опрема е важен објект за безбедност контрола на поплави. единица на корисникот ќе назначи стручни кадри со одредени механички и заварување знаења да се спроведе редовна инспекција и одржување, и треба да се пополни во формуларот за преглед и одржување на евиденција (види прикачената табела на прирачникот за производ) за да се обезбеди дека опремата е во добра состојба и нормална употреба на сите времиња! Само кога инспекција и одржување се врши во строга согласност со следниве барања и "инспекција и одржување форма рекорд" се пополнува, може гарантните услови на компанијата за да има ефект.

 • Вградени тип автоматски поплава бариера за панорама

  Вградени тип автоматски поплава бариера за панорама

  Модел Hm4d-0006E хидродинамиката автоматски бариера потопот се применува на влезот и излезот од метро или метро железничките станици каде се овозможи само на пешаците.

 • Вградени поплава бариера за гаражни

  Вградени поплава бариера за гаражни

  Предупредување! Оваа опрема е важен објект за безбедност контрола на поплави. единица на корисникот ќе назначи стручни кадри со одредени механички и заварување знаења да се спроведе редовна инспекција и одржување, и треба да се пополни во формуларот за преглед и одржување на евиденција (види прикачената табела на прирачникот за производ) за да се обезбеди дека опремата е во добра состојба и нормална употреба на сите времиња! Само кога инспекција и одржување се врши во строга согласност со следниве барања и "инспекција и одржување форма рекорд" се пополнува, може гарантните услови на компанијата за да има ефект.

 • Вградени тип тешки поплави автоматски бариера

  Вградени тип тешки поплави автоматски бариера

  Опсег на примена

  тип Вметнатата хидродинамиката автоматски бариера потопот се применува на влезот и излезот на подземни градби како подземен паркинг, автомобил паркинг, станбени квартал, назад улица лента и други области каде што само им овозможи не-брзо возење зона за мали и средни мотор возила (≤ 20км / h). и ниско поставени згради или области на земјата, така што да се спречи потопот. По defensing вратата на вода е затворена надолу кон земјата, таа може да го носи средни и мали моторни возила за кои не се брза сообраќај.

 • Вградени поплава бариера Hm4e-0012C

  Вградени поплава бариера Hm4e-0012C

  Производ инсталација  на автоматски бариера поплави

  Моделот 600 може да се инсталира на површината или вградени. Модели 900 и 1200 може да се инсталира само во вграден систем. Инсталацијата на поплава бариера мора да се заврши од страна на специјално обучен професионален тим за инсталација, и ќе биде во согласност со распоредот I (целосна автоматска хидраулични моќ поплави портата - инсталација форма прифаќање) може да се користи само по донесувањето на прифаќање.

  Забелешка:  ако површината на инсталација е асфалт земјата, бидејќи асфалтот земјата е релативно мека, на дното рамка е лесно да се урива по долготрајна тркалање на возилата; згора на тоа, завртки проширување на асфалтот земјата не се цврсти и лесно да се олабави; Затоа, на асфалтот земјата треба да биде повторно изграден со конкретната платформа инсталација како што се бара.

 • Вградени поплава бариера Hm4e-0009C

  Вградени поплава бариера Hm4e-0009C

  Хидродинамиката  Автоматско  поплава бариера придонесе за "три економски ефект" 1.Prevent поплавување на цивилната воздушна одбрана инженерски конструкции, животот покритие за воздушен напад, се осигура безбедноста на животот на граѓаните 2.prevent воздушна одбрана градежништво граѓанското од поплави во време на мир. 3. спречи изгубени богатство на граѓаните и надомест да се избегне конфликт и негативни чувства со владата. 4.Prevent на сериозно влијание на животот на луѓето, предводена од поплави на подземните моќ куќа, втор водоснабдување куќа пумпа и лифтови, итн 5. ефикасно да се спречи давењето на автомобили кои се доведе до голем имот загуби 6. без надзор операција, автоматски, без заштита од поплави електрична енергија

 • Вградени поплава бариера Hm4e-0006C

  Вградени поплава бариера Hm4e-0006C

  Предности на производот :

  Заштита од поплави автоматски, нема повеќе да се грижиш за ненадејна поплава  

  На почетокот на потопот, прва поминува возило е дозволено

  Со модуларен дизајн, лесна инсталација

  Добар квалитет и долг живот што е околу 15 години и повеќе

  Новиот изум со алармантна светлосен сигнал

  со различни спецификации да се избере, силна адаптибилност