produk

  • Tamansari tipe instalasi tugas lampu panghalang caah otomatis Hm4d-0006D

    Tamansari tipe instalasi tugas lampu panghalang caah otomatis Hm4d-0006D

    Lingkup aplikasi

    The Modél Hm4d-0006D hydrodynamic panghalang caah otomatis mangrupa lumaku ka lawang na kaluar wangunan jero taneuh kawas mall balanja, pedestrian padumukan atawa entrances non kandaraan motor jeung kaluar na sejen tur low-bohong wangunan atawa wewengkon dina taneuh tempat kandaraan motor dilarang.

  • instalasi permukaan tipe metro panghalang caah otomatis Hm4d-0006E

    instalasi permukaan tipe metro panghalang caah otomatis Hm4d-0006E

    Lingkup aplikasi

    The Modél Hm4d-0006E hydrodynamic panghalang caah otomatis mangrupa lumaku ka lawang jeung kaluar tina subway atawa metro stasion karéta mana ngawenangkeun keur pedestrian wungkul.

  • Tamansari tipe instalasi tugas beurat panghalang caah otomatis Hm4d-0006C

    Tamansari tipe instalasi tugas beurat panghalang caah otomatis Hm4d-0006C

    Lingkup panghalang caah otomatis aplikasi 

    The Modél Hm4d-0006C hydrodynamic panghalang caah otomatis mangrupa lumaku ka lawang na kaluar wangunan jero taneuh kawas pisan underground parkir, tempat parkir mobil, saparapat padumukan, balik jalan jalur sarta wewengkon séjén mana ngan ngijinan non-gancang nyetir zone keur leutik na medium- kandaraan motor ukuran (≤ 20km / jam). sarta low-bohong wangunan atawa wewengkon dina taneuh, ku kituna pikeun nyegah caah. Sanggeus cai panto defensing geus ditutup handap onto taneuh, eta bisa mawa sedeng jeung kandaraan motor leutik keur lalulintas non gancang.

  • tipe permukaan otomatis panghalang caah keur Metro

    tipe permukaan otomatis panghalang caah keur Metro

    pangropéa biasa na inspeksi

    Awas! alat-alat ieu mangrupa kontrol banjir fasilitas kaamanan penting. Unit pamaké wajib nunjuk tanaga profésional kalayan mékanis jeung las pangaweruh keur ngalaksanakeun pamariksaan biasa tangtu tur pamaliharaan, sarta wajib ngeusian dina inspeksi tur pamaliharaan formulir catetan (ningali tabel napel buku manual Islam produk) pikeun mastikeun yén alat nu aya dina kaayaan alus sarta pamakéan normal sepanjang waktos! Ngan nalika pamariksaan jeung perawatan nu dilumangsungkeun dina Luyu ketat ku sarat di handap sarta "inspeksi tur pamaliharaan catetan formulir" anu kaeusi dina, tiasa istilah jaminan parusahaan mawa pangaruh.

  • tipe study otomatis panghalang caah keur Metro

    tipe study otomatis panghalang caah keur Metro

    The Modél Hm4d-0006E hydrodynamic panghalang caah otomatis mangrupa lumaku ka lawang jeung kaluar tina subway atawa metro stasion karéta mana ngawenangkeun keur pedestrian wungkul.

  • Study panghalang caah keur garasi

    Study panghalang caah keur garasi

    Awas! alat-alat ieu mangrupa kontrol banjir fasilitas kaamanan penting. Unit pamaké wajib nunjuk tanaga profésional kalayan mékanis jeung las pangaweruh keur ngalaksanakeun pamariksaan biasa tangtu tur pamaliharaan, sarta wajib ngeusian dina inspeksi tur pamaliharaan formulir catetan (ningali tabel napel buku manual Islam produk) pikeun mastikeun yén alat nu aya dina kaayaan alus sarta pamakéan normal sepanjang waktos! Ngan nalika pamariksaan jeung perawatan nu dilumangsungkeun dina Luyu ketat ku sarat di handap sarta "inspeksi tur pamaliharaan catetan formulir" anu kaeusi dina, tiasa istilah jaminan parusahaan mawa pangaruh.

  • tipe study tugas beurat panghalang caah otomatis

    tipe study tugas beurat panghalang caah otomatis

    Lingkup aplikasi

    Jinis Embeded hydrodynamic panghalang caah otomatis mangrupa lumaku ka lawang na kaluar wangunan jero taneuh kawas pisan underground parkir, tempat parkir mobil, saparapat padumukan, balik jalan jalur sarta wewengkon séjén mana ngan ngijinan non-gancang nyetir zone pikeun motor leutik tur sedeng-ukuran kandaraan (≤ 20km / jam). sarta low-bohong wangunan atawa wewengkon dina taneuh, ku kituna pikeun nyegah caah. Sanggeus cai panto defensing geus ditutup handap onto taneuh, eta bisa mawa sedeng jeung kandaraan motor leutik keur lalulintas non gancang.

  • Study panghalang caah Hm4e-0009C

    Study panghalang caah Hm4e-0009C

    Hydrodynamic  otomatis  panghalang caah nyumbang kana "tilu pangaruh ékonomi" Banjir 1.Prevent tina hawa sipil constructions pertahanan rékayasa, panutup hirup pikeun serangan hawa, nanggungkeun ka kantor asuransi kasalametan hirup warga 2.prevent pertahanan hawa rékayasa konstruksi sipil ti banjir dina jangka waktu karapihan. 3. nyegah harta leungit tina belegug na santunan ulah konflik sarta rarasaan négatip kalawan pamaréntah. 4.Prevent efek serius ngeunaan kahirupan masarakat nu dipingpin ku banjir tina imah underground kakuatan, cai kadua suplai pompa imah na elevators, jsb 5. éféktif nyegah drowning mobil nu ngakibatkeun harta hébat leungit 6. operasi unattended, caah pertahanan otomatis tanpa listrik

  • Study panghalang caah Hm4e-0012C

    Study panghalang caah Hm4e-0012C

    Instalasi produk  tina panghalang caah otomatis

    Modél 600 bisa dipasang dina beungeut atanapi study. Model 900 sarta 1200 ngan bisa dipasang dina embedded system. Pamasangan panghalang caah kudu réngsé ku tim instalasi profésional husus dilatih, sarta wajib kudu saluyu jeung jadwal I (pinuh otomatis kakuatan hidrolik Banjir Gerbang - instalasi formulir ditampa) bisa dipaké ngan sanggeus ngaliwatan ditampa teh.

    Catetan:  mun beungeut instalasi nyaéta aspal taneuh, kusabab taneuh aspal relatif lemes, pigura handap Gampang ambruk-istilah lila sanggeus rolling ku kandaraan; Leuwih ti éta, bolts ékspansi kana taneuh aspal teu teguh sarta gampang loosen; kituna, taneuh aspal perlu diwangun deui ku platform instalasi beton sakumaha diperlukeun.

  • Study panghalang caah Hm4e-0006C

    Study panghalang caah Hm4e-0006C

    Kaunggulan produk :

    Pertahanan caah otomatis, teu langkung salempang ngeunaan caah dadakan  

    Dina awal caah, kandaraan darurat lulus nu diwenangkeun

    Kalayan design modular, instalasi gampang

    kualitas alus tur hirup panjang nu di sabudeureun 15 taun atawa leuwih

    penemuan anyar kalawan lampu sinyal alarming

    jeung sagala rupa spésifikasi milih, adaptability kuat